Finansiering af drone

Droner kan være en dyr investering, som kan koste alt mellem 4.000 til 40.000 kroner. Der findes både billigere og dyrere modeller, men langt de fleste varianter ligger i det prisniveau.

Hvis du skal have en ordentlig drone, kommer du hurtigt til at investere mindst 8.000 kr. og det kan være penge du mangler på kontoen. Hvis du overvejer at søge finansiering til dronekøb, skal du læse med her.

Sammenlign lån online

Vælger du den nemmeste og hurtigste vej til flere penge på kontoen, skal du søge om lån online. Her kan du nemt sammenligne udbydere, renter og forhold med hinanden. På den måde får du et hurtigt overblik over markedet, hvorefter du kan ansøge helt gratis og uforpligtende.

Det danske lånemarked har udviklet sig meget positivt de senere år, hvor der nu er flere udbydere med attraktive renteniveauer. De billigste med renter fra ca. 5 %.

Du kan sammenligne lån, selskaber og ansøge via tjenester som www.Stlaan.dk.

Det giver dig en god start på ansøgningsprocessen og så skal du ikke vente mange dage og uger, som i banken. Ligesom du har langt bedre muligheder for at blive godkendt.

De forskellige muligheder

Det er klart, at du har flere forskellige lånemuligheder som forbruger, når du efterspørger finansiering af drone. Vi ser på dine to alternativer her.

Banken vil være førstevalget hos mange, men med strammede krav, er det meget svært at blive godkendt. Specielt da du reelt søger et forbrugslån til dronekøb, på fx. 8.000 eller 20.000 kroner. Medmindre du er erhvervsdrivende, kan du nok ikke overbevise om det formål.

Forhandleren er en anden mulighed, hvor du kan opnå finansiering i forbindelse med købet. Her skal du bare være mindst lige så bevidst om renten og kreditomkostningerne, for det er sjældent gratis. Det er som om, at mange danskere glemmer dette, blot fordi lånet laves hos forhandleren.

Hvis vi ser bort fra banken, vil det optimale scenarie være at du både undersøger muligheder online og hos forhandleren. Så er alle lånemuligheder forfulgt. Hvem der så ender med at kunne tilbyde dig det billigste lånetilbud, må tiden vise. Du kan ansøge uforpligtende via begge finansieringskanaler.

Skab dig et overblik, inden du søger

En af de vigtigste pointer at videregive, er at du får skabt dig et overblik inden du søger. Dels hvilke finansieringskanaler der er aktuelle og hvilke udbydere der er i spil. Det er ikke nemt at identificere den billigste løsning, men med lidt forarbejde, bliver det muligt.

Vi anbefaler derfor at du bruger sammenligningsoversigter online og sideløbende tjekke finansieringsmulighederne hos droneforhandleren. Det vil sikre dig, at du finder det billigste lån til ny drone.

Sammenlign og find den billigste forhandler

Det er ikke kun lånene du skal sammenligne med hinanden. Du bør ligeledes sammenligne forhandlerne og deres priser, da de kan være ret forskellige. Alene på den baggrund, er det ikke utænkeligt du kan spare 500-1.000 kroner eller mere.

Du kan nemt gøre dette via velkendte tjenester som Pricerunner.dk, hvor de har priser fra mange af de førende shops, mærker og modeller.