Der findes efterhånden et utal af droner på markedet. De bliver købt flittigt af danskerne som underholdning, som gaver til deres børn eller til at tage unikke filmoptagelser med.

Optagelserdu ellers kun kunne have fået med en helikopter. En af disse fantastiske maskiner er Focus Drone med HD kamera.

Anmeldelse af Focus dronen

På Coolstuff.dk kan du bestille Focus dronen. Der er i øjeblikket hele 49 på lager, så det bliver ikke noget problem at få fat i den. Til den nette sum af 449 er Focus en af de billigste droner på markedet, og det gør den selvfølgelig kun endnu mere interessant.

Når den ikke koster mere skyldes det selvfølgelig, at den heller ikke har ligeså vilde features som luksusdronerne til flere tusind kroner, men derfor kan der stadigvæk komme mange timers underholdning ud af at investere i Focus med HD kamera.

Coolstuff.dk har fri fragt ved bestillinger på over 499 kroner, så du kan eventuelt overveje, om der er ikke er noget andet, du skal have med, når du er i gang, så du slipper for at betale for fragt.

Funktioner og features

Selvom Focus dronen er meget billig, er dens flyvefunktion stadigvæk i top. Den lades op på 45 minutter og kan derefter flyve i syv minutter, hvor du blandt andet kan lave loops med autoloop-funktionen.

Rækkeviden er 50 meter, men hvis du alligevel kommer til at vove dig lidt for langt væk, når du er grebet af loops og gode billeder, har Focus en indbygget såkaldt ”Return to home-funktion”, som gør, at Focus vender tilbage til det sted, den lettede fra, hvis den mister signalet til controlleren. Det er virkelig smart, da du slipper for hele tiden at skulle ud og hente den.

Du kan se en video med dronen i aktion her:

Hvor godt er HD kameraet?

Et kamera i HD skal opfylde nogle krav, for at det kan kaldes netop det. Derfor kan du også være sikker på at Focus dronens indbyggede kamera kan levere billeder og film i en kvalitet, som du sagtens kan være bekendt at vise frem for venner og bekendte.

Mere specifikt leverer kameraet film i 720 x 480 pixels, hvilket er det laveste HD, men stadigvæk ganske flot kvalitet. Billeder er i 1280 x 960 pixels, så de står en anelse skarpere, end de film du optager.