Hvis du er på udkig efter en fødselsdagsgave til din søn eller datter og har fået øjnene op for fremtidens teknologi, er droner det helt rigtige valg.

De kan bruges både af virksomheder og børn, og kan efterhånden erstatte helikoptere i de fleste sammenhænge. En af de mest populære droner er Hubsan X4 Mini Quadcopter med HD kamera.

Funktioner og pris

Den primære funktion med Hubsan X4 Mini Quadcopter er selvfølgelig flyvning. Med sin solide opbygning og indbygget 6-axis Gyro er denne drone utroligt nem at navigere, hvilket også gør den til et yndet mål for forældre på jagt efter en fantastisk gave til de ældste børn.

Hubsan X4 Mini Quadcopter kommer også med et HD kamera, hvilket er det, der gør flyveoplevelsen rigtig sjov. Du sætter bare et micro SD kort i kameraet og så er du ellers klar til at optage de vildeste billeder fra luften. Husk dog at læse reglerne for, hvor du må flyve, og hvad du må optage, inden take-off.

På hjemmesiden Coolstuff som sælger mange droner, kan du få Hubsan X4 Mini Quadcopter med HD kamera til kun 599 kroner. Den kommer i tre forskellige farver, så også designet kan du få indflydelse på. Der følger dog ikke et micro SD kort med i købet, så det må du ud og købe andetsteds, hvis du vil filme.

Tjek dronen ud i aktion i denne video:

Vores vurdering

Til den pris Coolstuff.dk tilbyder er det svært at klage over noget som helst ved denne drone. Den stabile flyvning gør det nemt for stort set alle at styre maskinen, når den først er kommet i luften. Derfor er den også oplagt til ældre børn, som ikke har prøvet at flyve med sådan én før.

Hvis du ikke skal bruge den til andet end at optage film til husbehov og have det sjovt, er Hubsan X4 Mini Quadcopter med HD kamera det helt perfekte valg. Du får lov at prøve denne nye teknologi af, men behøver ikke at tømme bankkontoen for at gøre det.

Prisen afspejler dog også kvaliteten, så hvis du vil have en drone, der holder bedre, flyver højere og filmer skarpere, skal du måske investere lidt flere penge, end de knap 600 kroner du kan få Hubsan Xa Mini Quadcopter med HD kamera i online webshops.