Fremtiden er over os med små maskiner, der kan erstatte helikoptere i langt de fleste henseender. Droner er blevet det nye.

Både for børn og voksne, privatpersoner og virksomheder og generelt bare alle med en smule teknologisk interesse er disse maskiner en helt igennem genial opfindelse. En af de nyere på markedet er Parrot AR 2.0 og vi anmelder den her.

Brugen af Parrot AR 2.0 dronen

Dronen er nem at flyve ligesom de fleste andre, men det specielle ved Parrots flyvende minihelikoptere er, at den styres via en app på din iPhone, iPad, iPod Touch eller Android telefon. Til forskel fra den tidligere AR-model fra Parrot, styrer du i version 2.0 ved at føre din enhed med app’en frem i den retning du ønsker. Det gør oplevelsen, når du flyver, endnu mere realistisk.

Funktioner og pris

Den primære funktion med Parrot AR 2.0 er selvfølgelig at flyve. Men det er også en gave, enhver fotograf vil sætte stor pris på. Du kan nemlig også med version 2.0 filme i ganske fin kvalitet, så du kan tage billeder af stort set hvad som helst fra luften. Husk dog at læse reglerne for, hvor du må flyve og hvad du må filme, inden du lægger an til at lette.

Du kan købe den flere steder, men det bliver nok svært at finde den billigere, medmindre du køber den i USA.

Se den i aktion

Du kan se dronen i aktion herunder:

Hvad følger med?

Udover  selve dronen følger der også nogle andre ting med, hvis du vælger at købe den. Batterier, ekstra propeller med videre er normalt hos flere udbydere. Hos Coolstuff.dk følger der flere gode ting med og du kan se den komplette liste på deres hjemmeside.

Som sagt kommer dronen med en app til telefonen, som du skal downloade for at kunne styre. Der er også et indendørs- og et udendørskabinet med i købet, så du kan skifte alt efter forholdene.

Relateret på Cooldrone.dk: Anmeldelse af Parrot BeBop