Det helt nye inden for teknologi er droner. De flyvende maskiner kan anvendes til mange forskellige formål og af mange forskellige mennesker.

Om du er barn eller voksen, privatperson eller firma er ligegyldigt. Vi har taget et kig på Parrot BeBop dronen.

Parrot BeBop pris og funktioner

Parrot BeBpå høre til kategorien er luksusdroner. Den har stort set alt, hvad du har brug for til at underholdes i flere timer. Udover dens meget robuste sammensætning, har den også en indbygget GPS-funktion, der gør, at den ved sammenstød stopper sin propeller, lander og derefter flyver tilbage til det sted, hvor den lettede.

På grund af de mange funktioner i Parrot BeBop, ligger prisen også forholdsvis højt. Du kan få den i både rød, blå og gul på Coolstuff.dk, hvor den koster 3.999 kroner. Hvis du skal købe den som gave til din søn eller datter, bør du måske vælge et billigere alternativ, indtil du ved, om de kan styre en maskine som denne.

Hvad følger med?

Der følger en controller med, hvis du vælger at betale 6.999 kroner, i stedet for de 3.999 kroner, som dronen alene koster. Derudover er der også batterier og et kamera inkluderet i prisen. Med kameraet kan du filme du flotteste billeder fra luften, som ligner noget en helikopter har filmet.

Du kan se en videoanmeldelse af dronen her:


Du kan downloade en app til din smartphone, hvorpå du kan styre dronen. I samme app kan du også se, hvad den filmer live, så du ved, hvilken retning du skal flyve i, for at få de allerbedste billeder. Det er simpelt og flot lavet.

Konklusion

Med sin indbyggede ABS-struktur er Parrot BeBop det perfekte flyvetøj, da den kun vejer 400 gram, men stadigvæk kan holde til det meste. Kameraet kan drejes 180 grader og filmer i HD-kvalitet, hvilket giver dig mulighed for at lave helt unikke optagelser. Hvad enten det er billeder af natur eller fra en fødselsdag, vil du komme i højeste kvalitet.

Det eneste negative, der er at sige om Parrot BeBop, er prisen, som ligger i den høje ende. Hvis du ikke har noget imod at ofre 3.999 kroner på en drone, er den helt perfekt til dig. Hvis du derimod er i tvivl, om det er noget for dig, eller vil give den i gave, kan det være en god idé at starte med en lidt billigere model, og så kan du altid opgradere sidenhen.