Engang var droner noget fjernt og urealistisk, som militæret brugte til hemmelige missioner.

I dag kræver det ikke mere end nogle få klik på internettet at erhverve sig en drone som både virksomhed og privatperson. Vi har taget et kig på de tre fedeste dronevideoer.

1. Fyrværkeri filmet med en drone

Fyrværkeri er altid et hit. Men i denne video får du lov til at komme helt tæt på fyrværkeriet takket være dronen DJI Phantom 2, som har fået påmonteret et GoPro-kamera. Den meget storslåede baggrundsmusik ligger ramme for en ligeså storslået video af et fantastisk fyrværkeri-show!

11.113.000 gange er videoen set i skrivende stund, og mon ikke nogle har ladet sig fortrylle af musik og billeder mere end en enkelt gang. Fire minuttet med billeder inde i fyrværkeriet epicenter bliver måske en anelse langsommeligt, men spol eventuelt til 1.20 og nyd dronens værk helt tæt på.

 

2. Sur vædder nakker en drone og dens ejer

Vi er måske vilde med droner, men det er ikke alle føler den samme begejstring. I denne video har en godt knotten vædder i hvert fald ikke meget til overs for dronen FPV Quadcopter, som kommer lige lovlig tæt på og derfor ryger en tur i busken. Men en drone er ikke billig, så ejeren må ud og hente den.

Desværre synes vædderen heller ikke specielt godt om dronens ejer, så har får også en tur med hornene. Heldigvis skete der intet, men måske du skal passe på med at filme for tæt på nogen, der har en dårlig dag. Om det er dyr eller mennesker er vist ligegyldigt.

I skrivende stund er kampen mellem dyr og maskine set 2.148.000 gange, og den kan også varmt anbefales, hvis du har brug for et godt grin.

 

3. De bedste drone videoer – 2015

https://www.youtube.com/watch?v=TJK1k0PpCxc

Hvis du ikke orker et se enkeltstående begivenheder, men gerne vil opleve, hvad du kan opnå med droner er The Best Drone videos 2015 essentiel. Her er forskellige videoer klippet sammen til et potpourri af flotte landskaber, dyr og flyveture, som helt sikkert vil efterlade dig med et indtryk, som selv BBC’s naturdokumentarer vil have svært ved at hamle op med.

Filmen er endnu ”kun” set 121.000 gange, men den har også kun været tilgængelig i et par måneder. Vi vil i hvert fald anbefale dig at give dig i kast med den, da billeder, der udfolder sig til musik fra Clean Bandit, virkelig er en oplevelse.